nyheder

Ugen der gik – De 5 mest læste nyheder

Finansnewz.dk dækker de indenlandske nyheder i Danmark. Vi har samlet fem nyhedshistorier i ugen der gik, som vi mener er samfundsrelevante og giver dig indblik i relativt store nyheder inden for Danmark. Hvis du mener en nyhed skal bringes i vores næste “Ugen der gik”, kan du altid skrive ind til os og vi vil vurdere potentialet for nyheden.

1. Intelligent snerydning

Iværksætteren Niels Bidstrup har startet en virksomhed, som yder snerydning til virksomheder og private. Det er på sin vis ikke særlig nyt, men det nye ved vintervirksomheden Vinterservice.dk er, at kunderne kan følge med i snerydningen ved hjælp af en app. Snerydningen bliver dokumenteret med før/efter billeder, live tracking af snerydderen og smarte faktura funktioner til kunden.

2. 39% af lejligheder i København sælges på under 1 måned

Tallet var kun på 14,7% i 2010, og er dermed mere end fordoblet. De hurtige salg medfører færre boliger på markedet, fordi man er nervøse for at gå glip af drømmeboligen, hvis den ligger for længe på markedet. Det har betydet at boligadvokaterne i København har fået travlt. Du kan finde en boligadvokat ved at klikke her.

3. Ny bandepakke

Opholdsforbud, skærpet straf for brug af våben, visitationszoner og indskrænkning af prøveløsladelse. Dette er de nye tiltag efter et to måneders langt forhandlingsforløb mellem regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet.

Vi har lavet en aftale, der har 35 initiativer, som på hver sin måde skal komme efter rockere og bandemedlemmer og gøre det mere trygt at leve i Danmark, siger Søren Pape Poulsen.

4. Madolie “uegnet som menneskeføde”

En større skandale af ekstra jomfru olivenolier viser sig klassificeret som “uegnet som menneskeføde” af et nyligt testet batch. Der er tale om følgende olier:

  • Grøn Balance ekstra jomfru olivenolie (Meny, Kiwi, Spar, Min Købmand og Letkøb)
  • Gestus ekstra jomfru olivenolie (Meny, Kiwi, Spar, Min Købmand og Letkøb)
  • San Leandro Olie Boromeo Øko, 500 ml (Netto, føtex & Bilka)
  • La Campagna Ekstra Jomfru Olivenolie, 500 ml (Netto)
  • Borges Ekstra Jomfru Olivenolie 750ml (Føtex & Bilka)
  • Budget, Ekstra Jomfru Olivenolie, 500 ml (Føtex & Bilka)
  • Levevis Ekstra Jomfru Olivenolie, 500 ml (Føtex & Bilka)
  • Vores Ekstra Jomfru Olivenolie, 500 ml (Føtex & Bilka)

5. Formand truede medlemmer med tæsk

Den tidligere formand for Dansk Folkeparti Ungdom, Lucas Hultgren, er blevet afsløret i at tidligere og nuværende medlemmer med tæsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *