København bliver vært for vindkonference

København er netop blevet udvalgt til at være værtsby for den årlige vind-konference, WindEurope Summit, i 2021. Konferencen er verdens førende konference inden for vindenergi. Konferencen kommer til at vise Danmarks førende position inden for vindenergi og vil formentlig tiltrække mere end 10.000 personer til København i de tre dage konferencen varer.

Konferencen vil blive afholdt i det anerkendte konferencecenter, Bella Sky, hvor mere end 10.000 beslutningstagere fra førende virksomheder vil ankomme til København.

Danmark er førende inden for vindenergi, og valget af København som værtsby for WindEurope Summit er kun med til at understrege dette. Konferencen er en oplagt mulighed for at vise, hvad vi kan her i landet, og hvor langt vi er nået i forhold til vedvarende energi – ikke alene med vores egen grønne omstilling, men også med de løsninger, vi kan tilbyde på det globale marked, udtaler den danske klimaminister Lars Chr. Lilleholt

Det er ikke første gang København kommer til at være centrum for den globale vindenergi, det var de senest i 2015 og 2012, som blev en kæmpe succes med et stort antal fremmødte forskere beslutningstagere fra virksomhederne i branchen. Konferencen er dog ikke den eneste, som vil løbe af stablen i de kommende år. To år inden den store vindkonference, vil en mindre finde sted i selvsamme Bella Sky; Offshore Wind Energy. Denne konference vil finde sted i 2019 og tiltrækker anerkendte personer fra branchen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *