esport

Betting på online computerspil er mangedoblet i løbet af de seneste par år

I fremtiden bliver sporten ikke udkæmpet i virkeligheden, men derimod på en PlayStation 4, XBOX eller en computer. Det er i sær computerspillene Dota 2 og Counter-Strike: Global Offensive, der er blevet meget populære og har vist vilde vækstrater inden for sin genre.

Selvom man ikke skulle tro det, er det muligt at spille på udfaldet af en et spil Counter-Strike: Global Offensive, hvor oddsene bliver sat af mastodonter som Bet365, Danske spil mf. der har taget godt i mod betting på e-sporten.

Dette skal ses i lyset af at en ny analyse af Dansk Erhverv viser 40% af mandlige voksne spiller en form for computerspil. Dette bliver også bekræftet af at hver femte mellem 18-29 bliver kategoriseret som værende e-sport spiller.

Det er blevet lettere at være e-sport udøver, fordi man kan træne på sin egen hjemmefront.

Milliardforretning

Ser vi frem mod 2025, tror vi på, at e-sport bliver en af de tre største idrætsgrene i verden, fordi en stor del af verdens befolkning er fokuseret på tankesport og på, hvad man kan skabe fra digitale platforme, udtaler Niels Folmann

Og det er ikke kun i det store billede at e-sporten kommer til at vokse over de næste par år. I følge Folmann vil Danmark også vise en enorm vækst frem til 2025, som skal ses i lyset af den populære trend fra en bred del af befolkningen.

– Det er ikke kun hos bookmakerne, at omsætningen øges. Men også for de produkter og services, som er tilknyttet som sponsorater, tv-rettigheder, streaming-rettigheder. Det bliver bare større og større, siger Niels Folmann.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *